خالادتس یا ژله گوشت روسی (холодец)
3 مارس 2024
ارسال شده توسط ادمین

خالادتس холодец یا ژله گوشت غذایی لذیذ است که محبوبیت زیادی در کشور روسیه دارد. بیس اصلی این غذا گوشت است و از انواع گوشت ها هم می توان آن را تهیه کرد. به گوشت و استخوان, هویج, پیازچه, جعفری, نمک و ادویه های دلخواه اضافه می شود و روی شعله قرار می گیرد. بسته به نوع گوشت زمان پخت آن متفاوت است, اما باید چنان بپزد که عصاره ی استخوان ها که عامل اصلی ژله ای شدن این غذا هستند بیرون بیاید. آب گوشت را صاف کرده و روی گوشت و دیگر مواد ریز شده میریزند و ظرف مورد نظر را در یخچال قرار می هند تا غذا شکل ظرف را به خود بگیرد و آماده ی سرو شود.


دیدگاهتان را بنویسید