جستجو برای:
سبد خرید 0
  • صفحه اصلی
  • دوره های آموزشی
    • زبان روسی
    • زبان عربی
    • زبان انگلیسی (به زودی)
    • ترکی استانبولی (به زودی)
    • ترکی آذری (به زودی)
  • آموزش رایگان
    • آموزش زبان روسی
    • آموزش زبان عربی
  • فروشگاه
آموزشگاه زبان دوستی ملل
ورود
[suncode_otp_login_form]
گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
عضویت
[suncode_otp_registration_form]

A password will be sent to your email address.

آموزشگاه زبان دوستی ملل
  • صفحه اصلی
  • دوره های آموزشی
    • زبان روسی
    • زبان عربی
    • زبان انگلیسی (به زودی)
    • ترکی استانبولی (به زودی)
    • ترکی آذری (به زودی)
  • آموزش رایگان
    • آموزش زبان روسی
    • آموزش زبان عربی
  • فروشگاه
ورود کاربر
0

سالاد وینگرت روسی (винегрет)

5 مارس 2024
ارسال شده توسط ادمین
درباره روسیه، غذاهای روسی
سالاد وینگرت روسی (винегрет)

سالاد وینگرت (Vinegret)، سالاد رنگارنگ با تکه‌های سبزیجات خرد شده، غذای محبوبی در روسیه و دیگر کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق است. این سالاد با لبو (چغندر)، سیب‌زمینی و هویج پخته و نگینی شده درست می‌شود و اغلب برای طعم بیشتر پیاز، ساورکراوت و خیارشور نیز دارد. نخودفرنگی و لوبیا هم از مواد افزودنی رایج هستند.

نام وینگرت (винегрет) از سس آن گرفته شده است که به‌طور سنتی وینِگرت (مخلوط روغن و سرکه) بوده است. با این حال، امروزه گاهی اوقات سرکه حذف می‌شود و روغن آفتابگردان یا روغن‌های گیاهی جایگزین آن می‌گردد. حتی برخی از آشپزها برای طعم بیشتر از آبِِِِِِِِِِِِِِِ ترشی استفاده می‌کنند.

وینِگرت در کنار سالاد الیویه و ماهی دودی، پیش‌غذای محبوبی برای جشن‌ها در فرهنگ‌های روس‌زبان است. جالب اینجاست که با وجود محبوبیت فعلی‌اش، این نوع سالاد مخلوط نسبتا دیر به غذاهای روسی اضافه شده است و در قرن نوزدهم از اروپای غربی اقتباس شده است.

در ابتدا،  وینگرت (винегрет) به هر مخلوطی از سبزیجات پخته شده با سس سرکه اشاره می‌کرد. با گذشت زمان، معنی آن به سالادهایی محدود شد که به‌طور خاص حاوی لبو بودند. در حالی که کتاب‌های آشپزی افزودن قارچ، گوشت یا ماهی را ذکر می‌کنند، این تغییرات امروزه رایج نیستند.

سالاد چغندر موضوعی رایج در سراسر شمال اروپا است. شما غذاهای مشابهی را در غذاهای آلمانی، اسکاندیناویایی و فنلاندی پیدا خواهید کرد، که اغلب با نام‌هایی که به آبِِِِِِِِِِِِِِِ ترشی استفاده شده اشاره دارند.

چرا سالاد وینگرت روسی را انتخاب کنیم؟

  • طعم بی‌نظیر: ترکیب طعم‌های شیرین، نشاسته‌ای، ترد و تند در کنار سس مایونز لطیف، تجربه‌ای بی‌نظیر از طعم را به شما ارائه می‌دهد.
  • رنگ‌های شاد: این سالاد با رنگ‌های شاد و جذاب خود، زینت‌بخش هر سفره‌ای خواهد بود.
  • آسان و مغذی: تهیه این سالاد اصلاً سخت نیست و در عین حال، منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی برای بدن شماست.
  • کاربردهای متنوع: سالاد وینگرت را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا، غذای جانبی یا حتی وعده غذایی اصلی سرو کنید.

دستور تهیه سالاد وینگرت

تهیه سالاد وینگرت روسی بسیار ساده است. کافی است مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. چغندر، سیب‌زمینی و هویج را بپزید.
  2. سبزیجات پخته شده را خرد کنید.
  3. پیاز را نگینی خرد کنید.
  4. تمام مواد را با سس مایونز، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  5. سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی جا بیفتند.
  6. سالاد را با جعفری یا شوید تازه تزئین و سرو کنید.

نکات:

  • برای طعم قوی‌تر، می‌توانید چغندرها را قبل از پختن آن‌ها را بپزید.
  • می‌توانید از هر نوع نخود فرنگی که دوست دارید در این سالاد استفاده کنید.
  • اگر سس مایونز کم‌چرب یا بدون چربی دوست دارید، می‌توانید از آن در این دستور استفاده کنید.
  • سالاد وینگرت را می‌توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد.

با سالاد وینگرت روسی، طعم اصیل روسیه را به خانه خود بیاورید و از این غذای خوشمزه و مغذی لذت ببرید!

این دستور پخت را به اشتراک بگذارید و نظرات خود را در مورد این سالاد خوشمزه با ما در میان بگذارید.

مواد لازم برای تهیه سالاد وینِگرت (به روسی)

در این قسمت، برای مشتاقان و علاقه مندان یادگیری زبان روسی، مواد لازم برای تهیه این سالاد را به روسی ذکر کردیم.

  • چغندر Свёкла (Sveklah)
  • سیب‌زمینی Картофель (Kartofel)
  • هویج Морковь (Morkov)
  • پیاز Лук репчатый (Luk repchatyy) 
  • ساورکراوت Капуста квашеная (Kapusta kvashenaya) 
  • خیارشور Огурцы солёные (Ogurtsy solёnye) 
  • نخودفرنگی Горох зелёный (Gorok zelenyy) 
  • روغن آفتابگردان Масло подсолнечное (Maslo podsolnechnoe) 
  • نمک Соль (Sol)
  • فلفل سیاه Перец чёрный молотый (Perets chernyy molotyy) 

مواد اختیاری:

  • لوبیا Фасоль (Fasol) 
  • پیازچه Зелёный лук (Zelyonyy luk)
  • سرکه Уксус (Uksus)
قبلی سوپ بورش (борщ)؛ غذای محبوب روس‌ها
بعدی اموزش زبان روسی جلسه اول

پست های مرتبط

اقتصاد مسکو؛ فراتر از غول‌های صنعتی

25 آگوست 2024

اقتصاد مسکو؛ فراتر از غول‌های صنعتی

مهوش جباری
ادامه مطلب
مسکو: پایتخت ورزش روسیه

24 آگوست 2024

ورزش مسکو، پایتخت روسیه

مهوش جباری
ادامه مطلب

23 آگوست 2024

7 دانشگاه برتر مسکو

مهوش جباری
ادامه مطلب
تاربخچه مسکو؛ از حمله مغول ها تا انقلاب روسیه

22 آگوست 2024

تاریخچه مسکو؛ از حمله مغول ها تا انقلاب روسیه

مهوش جباری
ادامه مطلب
جمعیت مسکو، تنوع قومی و نژادی آن

21 آگوست 2024

جمعیت مسکو، تنوع قومی و نژادی آن

مهوش جباری
ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • آموزش زبان روسی
  • آموزش زبان عربی
  • اخبار آموزشگاه
  • اخبار روسیه
  • تحصیل در روسیه
  • دانشگاه های روسیه
  • درباره روسیه
  • دسته‌بندی نشده
  • سوغات روسیه
  • غذاهای روسی
  • مسکو
آخرین دیدگاه‌ها
  • فائزه پارسا در اموزش زبان روسی جلسه اول

نشانی:
تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از زرتشت، خیابان شهید حمید صدر (سرو)، رو‌به‌روی خروجی مترو جهاد (خروجی ولی عصر)، پلاک 62، واحد1

تلفن: 02188939130 – 09372036136

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • فروشگاه زبان
  • مقالات آموزشی
  • دعوت به همکاری
خدمات ترجمه
  • ترجمه حضوری و همزمان
  • ترجمه رسمی و غیر رسمی
  • دوره آموزشی (انواع ترجمه و تشریفات)
  • مترجم کنفرانس، اجلاس و …
  • سطح بندی مترجم و اعطای گواهی در پایان دوره
نماد اعتماد
Instagram Telegram Whatsapp

© کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت برای موسسه زبان دوستی ملل محفوظ است.

ویژگی های آموزشگاه ما

  • آموزش حضوری در تهران
  • محیطی امن و آرام
  • آموزش مجازی
  • اساتید مجرب
  • مشاوره تا کسب درآمد
  • تضمین ورود به بازار کار
  • جلسات انتقال تجربه هنرجویان قبلی
مشاهده دوره ها
عضویت در سایت